Het team

Margriet Lautenbach

Mimg_4249ijn naam is Margriet Lautenbach en ik ben een gespecialiseerd Kinderoefentherapeut. Met mijn ervaring kan ik snel inschatten hoe we uw kind het beste kunnen helpen. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heb mij daarna verder gespecialiseerd aan de Hogeschool Utrecht.
Naast het behandelen van kinderen, heb ik een extra specialisatie gedaan voor het behandelen van baby’s en peuters. Ik ben gecertificeerd in schedelmeting bij baby’s met een voorkeurshouding en schedelafwijking. Ook heb ik extra specialisaties gedaan op het gebied van slaapoefentherapie en poep- en plasproblemen.

Mijn doel is het ondersteunen van kinderen in de gemeente Kaag & Braassem op het gebied van de motoriek en ze op deze manier verder te helpen met hun ontwikkeling. Het werken met kinderen levert mij heel veel plezier en enthousiasme op. Ik vind het leuk om met spel, creativiteit en fantasie een motorisch probleem op te lossen. Hierdoor beweegt en speelt een kind weer zelfverzekerd en met plezier in het dagelijks leven. De dankbaarheid en blijdschap van een kind is groot en dit geeft veel voldoening.

Het logo van de praktijk is een paarse krokodil met een piratenhoed op. Deze krokodil staat voor fantasie en creativiteit. En past op deze manier bij mijn behandelmethode.

Kinderoefentherapie Kaag & Braassem is gevestigd in het Hof van Alkemade.

Anna Spruit

Mijn naam is Anna Spruit en ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als Oefentherapeut Mensendieck.
Tijdens mijn opleiding heb ik mij verdiept in het geven van Oefentherapie aan volwassenen, ouderen en kinderen. Na mijn laatste stage bij Kinderoefentherapie Kaag & Braassem, merkte ik dat ik het heel leuk vind om met kinderen te werken.
Momenteel ben ik mij verder aan het specialiseren in Kinderoefentherapie. Samen met het kind spelenderwijs werken aan de opgestelde doelen om een motorisch probleem op te lossen geeft mij veel energie en voldoening.

Vanaf oktober mag ik mij aansluiten bij KOTKB en zal ik met mijn expertise kinderen ondersteunen bij hun hulpvraag. Ik zal werkzaam zijn op donderdag en zaterdag.