Wie ben ik?

Mimg_4249ijn naam is Margriet Lautenbach en ik ben een gespecialiseerd Kinderoefentherapeut. Met mijn ervaring kan ik snel inschatten hoe we uw kind het beste kunnen helpen. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heb mij daarna verder gespecialiseerd aan de Hogeschool Utrecht.
Naast het behandelen van kinderen, heb ik een extra specialisatie gedaan voor het behandelen van baby’s en peuters. Ook ben ik gecertificeerd in schedelmeting bij baby’s met een voorkeurshouding en schedelafwijking.

Ik heb werkervaring opgedaan in Amsterdam IJburg en Rotterdam. Na twee jaar werkervaring zag ik een uitdaging in het starten van een eigen praktijk. Mijn doel is het ondersteunen van kinderen in de gemeente Kaag & Braassem op het gebied van de motoriek en ze op deze manier verder te helpen met hun ontwikkeling.

Het werken met kinderen levert mij heel veel plezier en enthousiasme op. Ik vind het leuk om met spel, creativiteit en fantasie een motorisch probleem op te lossen. Hierdoor beweegt en speelt een kind weer zelfverzekerd en met plezier in het dagelijks leven. De dankbaarheid en blijdschap van een kind is groot en dit geeft veel voldoening.

Het logo van de praktijk is een paarse krokodil met een piratenhoed op. Deze krokodil staat voor fantasie en creativiteit. En past op deze manier bij mijn behandelmethode.

Kinderoefentherapie Kaag & Braassem is gevestigd in het Hof van Alkemade.