Cursus: Dreumes Motoriek

Tijdens deze cursus gaan we in een periode van 6 weken lekker bewegen met de kleintjes tussen 1 en 2 jaar. We dagen de kinderen uit op motorisch vlak en stimuleren plezier, spel en zelfvertrouwen in het bewegen mét leeftijdsgenootjes. Door handige tips, oefeningen en spelvormen krijgt jouw kind een extra zetje in de motorische ontwikkeling, waardoor hij/zij extra handvatten ontwikkelt voor de grove motoriek in het dagelijks leven. Daarnaast is het een hele leuke en gezellige activiteit voor ouder en kind samen.
Let op: deze cursusgroep zit inmiddels vol. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Kom jij ook?

De cursus vindt plaats op iedere dinsdag, van 4 oktober tot en met 8 november. We starten om 10.15 uur met een half uur bewegen en spelen. Daarna praten we nog even met elkaar na en doen we een bakkie in het kidscafé van PLEK. Voor ouders en kinderen een leuke manier om ook in contact te komen met anderen.

Alles op een rijtje

Waar: PLEK ouder&kind, Stationsstraat 2, Roelofarendsveen
Wanneer: dinsdagen, 4 oktober t/m 8 november
Aanvang: 10.15 uur

Er is ruimte voor maximaal 5 kinderen en 1 ouder per kind.

Wil jij deelnemen aan deze cursus Dreumes Motoriek? Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar info@kotkb.nl. We hebben plek voor maximaal 5 kinderen en 1 ouder per kind. De kosten voor de gehele cursus bedragen € 75.
Ben je geïnteresseerd in de cursus? Inmiddels zit deze groep vol, maar neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden voor andere cursusdata te bespreken